Opleidingen met certificatie

De opleidingen van het Institute of NeuroCognitivism zijn gebaseerd op een origineel en onuitgegeven interpretatierooster van de gedachten, gevoelens en het gedrag van de mens.

In de Neurocognitive and Behavioural Approach ontdek je de “hersenmechanismen en hun impact op het leven van elke dag. Je begrijpt de link tussen “observatie en actie, en kan met je cliënten werken aan hun “ individuele structuur en relatiestructuur”.

Ontdekkingsopleidingen

Toolgerichte opleidingen

Opleidingen OntwikkelingsMentoring

Pedagogie

Onze opleidingen zijn zo opgebouwd dat er een maximum aan praktijkervaring is en dat de deelnemers gestimuleerd worden om de vaardigheden naar hun eigen context over te dragen. De module van de grondslagen van de methode maakt gebruik van uiteenlopende leervormen (blended learning): workshops, e-learning, oefengroepen en webinars. Het doordacht inzetten van ludopedagogische intermezzo’s, ritme en persoonlijke betrokkenheid zorgt voor de nodige afwisseling, wat tot een optimale verankering leidt.
Tijdens de opleiding ga je aan de slag met een persoonlijk project. Dat wordt de rode draad waarop je gedurende het hele parcours de tools van de Neurocognitive and Behavioural Approach (NCA) zal toepassen en uitproberen.
Al onze opleidingen worden gegeven door gecertificeerde NCA-experten.
Het INC is het enige instituut dat NCA-certificeringen toekent.

Wil je nog meer weten over Adaptieve Intelligentie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Newsletter

Bedankt voor uw inschrijving.