Explore Adaptive Intelligence

 

Maak het verschil.
Adaptieve Intelligentie zit in ieder van ons.
Ontdek hoe je ze concreet kan inzetten.

 

Sinds 1987 begeleidt en vormt het Institute of NeuroCognitivism
in België en Frankrijk mensgerichte professionals.
Met inzichten uit de cognitieve wetenschappen helpen wij hen om de uitdagingen waar individuen en organisaties vandaag voor staan het hoofd te bieden.

Adaptieve Intelligentie?

Door de toenemende complexiteit verlopen de transformaties in de maatschappij, in onze levensstijl en in organisaties sneller en sneller.

Bij het Institute of NeuroCognitivism geloven wij dat het in deze wereld van vitaal belang is ieders vermogen te ontwikkelen om te anticiperen en om zich in real time en in alle sereniteit aan te passen.

Een specifiek aanbod voor bedrijven

Het Institute of NeuroCognitivism stelt oplossingen voor om aan uw noden tegemoet te komen en om elke actor de kans te geven zijn professionele realiteit vanuit een nieuw perspectief te benaderen.

Bedrijfsleider

Veranderingen invoeren en je verantwoordelijkheid voor je beslissingen opnemen, voorwaarden voor een betere samenwerking in je teams scheppen, voor meer efficiëntie en een hogere productiviteit in je organisatie.

Onze certificerende opleidingen

Onze oplossingen voor ondernemingen

Manager

Creativiteit bevorderen, soepelheid en veerkracht in je project- en teammanagement brengen.

Onze certificerende opleidingen

Onze oplossingen voor ondernemingen

HR-specialist

Potentieel opsporen, luisteren naar wat je medewerkers motiveert om hun vaardigheden te ontwikkelen. Een kwaliteitsvolle werkomgeving scheppen.

Onze certificerende opleidingen

Onze oplossingen voor ondernemingen

Coach/Mentor

Je aanpak verrijken met nieuwe tools om je cliënten te ondersteunen bij professionele transities of persoonlijke ontwikkeling.

Onze certificerende opleidingen

Onze oplossingen voor ondernemingen

Zij geven ons hun vertrouwen

Wil je nog meer weten over Adaptieve Intelligentie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van nieuws over het Institute of Neurocognitivism. (GDPR)

You have Successfully Subscribed!

Sommigen kloppen extra uren op het werk. Bravo!

En velen onder ons zitten al twee weken binnen! De eerste dagen waren wij vooral bezig met onze bezorgdheid over de ziekte, met de zorg voor onze naasten en met de organisatie van ons dagelijkse leven en ons werk.
Nu die organisatie een beetje op poten staat, willen wij jullie in deze nieuwsbrief uitnodigen even de tijd te nemen om aan de veranderingen te denken die zich aan ons opdringen!

Hoe gaan we  om met dit nieuwe leven binnen vier muren, met gezinsleden die we nu permanent rondom ons hebben? Hoe passen we ons professionele leven aan de nieuwe realiteit aan? Hoe vinden we over een week, veertien dagen of een maand een nieuwe manier van functioneren of hoe gaan we deze ervaring gebruiken om een transitie te creëren en naar welke nieuwe realiteit? Welke beslissing we ook nemen, we zullen ze moeten verwerken met heel veel andere elementen!

Niemand heeft het coronavirus gekozen, of ziekte, of afzondering… We weten ook dat we niet terug kunnen en doen alsof er niets gebeurd is. We kunnen dit moment van afzondering wel aangrijpen om deze ervaring te transformeren, en om een veerkrachtigere maatschappij uit te tekenen voor de toekomst. 

 

 

Het INC-team

 

You have Successfully Subscribed!